وکیل پایه یک دادگستری

 وکیل پایه یک دادگستری

وکیل به کسی گفته می شود که از جانب شخص دیگری برای انجام کاری مامور می شود و قراردادی بین دو طرف منعقد می شود که وکالت نامیده می شود.

قبل از هر کاری برای انتخاب یک وکیل باید بدانید که یک وکیل در امور حقوقی چه ویژگی هایی باید داشته باشد. این روزها با توجه به شرایط جامعه همه به نوعی دچار مشکلات حقوقی، خانوادگی، طلاق و پرونده های قضایی می باشند و نیازمند مشاوره از یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص در آن زمینه هستند که پرونده های خود را با خیال آسوده به او واگذار کنند. 

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری در تهران

وکیل پایه یک دادگستری به چه کسی گفته می شود؟

وکیل پایه یک دادگستری کسی است که بعد از گذراندن تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و بالاتر در رشته حقوق یا فقه اسلامی، در آزمون وکالت دادگستری که سالی یک بار برگزار می شود، در رقابتی تنگاتنگ و سخت موفق به کسب معدل و ترازی شده باشد که بتواند در میان رقبایی که دارد به عنوان کارآموز در حوزه وکالت پذیرفته شود. 

مدت زمان دوره کاراموزی معمولا 18 ماه است که پس از آن تحت عنوان اختبار به صورت کتبی و مصاحبه شفاهی برگزار خواهد شد و شخصی که موفق به قبولی در مجموع 2 آزمون کتبی و شفاهی شود، مجاز است که در مراسم تحلیف حضور داشته باشد که در این مراسم پس از طی تشریفات و اثبات سوگند، وی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری شناخته می شود. 

تحصیلات وکیل پایه یک دادگستری:

اشخاصی که در مقطع لیسانس و در یکی از رشته های حقوقی یا معارف اسلامی فارغ التحصیل شوند می توانند بعد از قبولی در دوره آزمون وکالت که سالی یک بار انجام می شود و دو سال نیز به عنوان کاراموز زیر نظر یک وکیل متخصص فعالیت می کنند و بعد از آن می توانند با داشتن مجوز اقدام به داشتن یک دفتر کاری کنند. 

به این نکته توجه کنید که فارغ التحصیلان دوره کارشناسی بعد از قبولی در آزمون وکالت نیز می توانند دفتر کاری خود را راه اندازی کنند با این تفاوت که یک سری محدودیت های پرونده ای از قبیل عدم ارائه پرونده های کیفری و جنایی از سوی دادگستری خواهند داشت.

 بهترین وکیل پایه یک دادگستری در تهران:

اگر مشکل کیفری برایتان پیش آمده و رسیدگی به آن و همچنین حضور در دادگاه ها و مراجع قضایی برایتان سخت است، ما به شما پیشنهاد می کنیم که از بهترین وکیل پایه یک دادگستری در تهران کمک بگیرید. 

بهترین وکیل دادگستری کسی است که با شرافت کاری خود و با تمام انرژی خود به پرونده شما رسیدگی می کند تا با گذشت زمان نسبت به انجام این امور بی تفاوت نباشد. بهترین وکیل پایه یک دادگستری باید جوری رفتار کند اعتماد کافی را در موکل خود بیابد و باعث آسودگی خیال او شود. 

جسارت، شجاعت و نزاکت از خصوصیات از بهترین خصوصیات وکیل دادگستری می باشد. بهتر است برای انجام کارهای حقوقی خود به دنبال وکیلی باشید که در تمام دعاوی کیفری تجربه لازم را داشته باشد و به خوبی از عهده آن برآید.

وظایف وکیل پایه یک دادگاه خانواده:

کار یک وکیل پایه یک دادگاه خانواده مرتبط با دعاوی خانواده می باشد . برای اموری چون مهریه در دادگاه، طلاق توافقی و به درخواست زن یا مرد،حضانت فرزند، امور دارایی و فسخ نکاح و نفقه، نامزدی و شروط ضمن عقد تمکین زن و بسیاری موارد دیگر بایستی به یک وکیل خانواده و باسابقه و ماهر مراجعه کرد. زیرا در صورتی که وکیل در این امور خصوص داشته باشد با تجربه و تخصصی که دارد بسیار بهتر می تواند کمک کند.

موسسه حقوقی عدل آفرینان آرمان توسط وکلای پایه یک دادگستری می تواند به مشکلات حقوقی کمک کند و در صورت نیاز به مشاوره حقوقی می توانید با شماره های تماس در سایت تماس بگیرید.

شرایطی که باید یک وکیل پایه یک داشته باشد؟

  • دارای حداقل مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد.
  • قبولی در آزمون وکالت.
  • گذراندن دوره کارآموزی وکالت به مدت 2 سال.
  • از نظر اخلاقی و شرایط عمومی دارای صلاحیت باشد مثلا از نظر اخلاقی و مذهبی مورد تایید باشد.
  • در تمام آزمون های لازم  تشریحی و مصاحبه ها موفق شده باشد. و دوره وکالت پایه دو را به اتمام رسانده باشد.

از انجام دادن معاملات با دست نوشته یا قولنامه عادی پرهیز کنید.

اسناد و دست نوشته های عادی قابل انکار و تردید هستند؛ زیرا برای انجام دادن معاملات و تنظیم سند، در مرحله اثبات اصالت، بسیار خطاپذیرند. با توجه به اینکه موارد زیادی از این نوع نوشته ها، جعل می شود، اثبات اصالت نوشته عادی از طریق کارشناسان بسیار مشکل است. لازم است افراد از دست نوشته بپرهیزند و جایی که دسترسی به دفاتر اسناد رسمی نباشد، در تنظیم کردن سند عادی حتما دو نفر شاهد بگیرند.

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو دادگستری

همان طور که بارها گفته شده وکیل پایه یک دادگستری بعد از فارغ التحصیلی در رشته حقوق و مبانی فقه و رشته های معادل آن باید در آزمون وکالت که تحت نظر کانون وکلای ایران شرکت نماید. بعد از اخذ نمره قبولی در این آزمون لازم است تا دوره 18 ماهه را سپری نماید سپس در آزمون اختباری که به شیوه شفاهی و کتبی برگزار می شود شرکت نماید و در قبولی این آزمون نیز با شرکت در مراسم تحلیف عنوان پایه یک دادگستری به وی داده خواهد شد.

اما بسیاری از فارغ التحصیلان رشته حقوق در آزمون های مرکز وکلای قوه قضاییه شرکت می کنند که تقریبا با فاصله کم با آزمون کانون وکلای دادگستری برگزار خواهد شد. آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه آسان تر از آزمون کانون وکلای دادگستری است ولی در نحوه برگزاری و گذراندن دوره کارآموزی به یکدیگر شباهت دارند.

کسی که در آزمون وکلای قوه قضاییه پذیرفته خواهد شد به عنوان وکیل پایه دو دادگستری شناخته می شود و البته عنوان وکیل قوه قضاییه نیز به وی نسبت داده می شود. یکی دیگر از تفاوت های وکیل پایه دو دادگستری و پایه یک دادگستری در پذیرش دعاوی و حوزه های مختلف است. به این وکلای پایه یک دادگستری در تمامی دعاوی مطرح شده می توانند وکالت را بر عهده بگیرند و تمامی مراحل مربوط به آن را انجام دهند ولی در رابطه با وکیل پایه دو دادگستری این چنین نیست. در هر دو حالت وکلا موفق به اخذ پروانه وکالت خواهند شد که وکیل پایه دو دادگستری تحت عنوان وکیل قوه قضاییه به فعالیت خود ادامه خواهد داد. 

 

لیست حوزه های وکیل پایه یک:

ردیف حوزه فعالیت شرح
۱ وکیل خانواده انجام دعاوی خانوادگی مانند طلاق، نفقه، کودک آزاری، همسر آزاری، ارث و میراث و...
۲ وکیل بانکی مشاوره در خصوص مشکل بانکی از جمله چک، ضمانت نامه، سفته، وام و ...

 

  

هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود، آن ها شامل مقالاتی هستند.

اگر گروه وکلای عدل آفرینان آرمان توانسته در حل مشکلات حقوقی به شما کمکی کرده باشد می توانید با شماره هایی که در سایت درج شده تماس بگیرید تا وکلای ما پرونده حقوقی شما را به عهده گیرند. 

 

حامیان عدالت

با ما تماس بگیرید

  • اشرفی اصفهانی شمالی، بالاتر از نیایش، بین فلاح و دربندی، پلاک 491، طبقه 3

آمار بازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
ماه قبل
کل بازدید
126
196
322
322
6488
503160

پیش بینی امروز
2736


طراحی و پشتیبانی توسط